1. <object id="nysna"><legend id="nysna"></legend></object>

          大學英語四級語法練習二

          1. You should keep calm during your _______ test. Do not be nervous.
            A. oral B. platform C. rude D. shield

            2. Our guide gave us a detailed _______ of this painting but we still do not understand.
            A. authority B. interpretation C. instruction D. institution

            3. Our _______ is London. But the plane took us to Paris.
            A. departure B. donkey C. destination D. discount

            4. Generally speaking, there is always a generation _______ in every country.
            A. gap B. break C. globe D. equality

            5. Careful planning and hard work will _______ our final success.
            A. enclose B. ensure C. discharge D. deny

            6. He _______ to his roommate for being so rude yesterday.
            A. worried B. doubted C. apologized D. dissolved

            7. When you take a picture, you should _______ carefully to get a sharp picture.
            A. focus B. object C. preserve D. fix

            8. The Chinese food in the United States is usually _______ for American people.
            A. exchanged B. altered C. modified D. cooked

            9. There are _______ approaches to English teaching. But not all of them are equally efficient for our Chinese students.
            A. double B. joint C. orginate D. diverse

            10. He has a bad impression of his _______ in the office.
            A. colleagues B. bullets C. barbers D. audience

            答案:1.A 2.B 3.C 4.A 5.B 6.C 7.A 8.C 9.D 10.A

          版權所有:英語四級考試網 www.www.702iv.com,轉載請注明來源。

          国产门事件